T: 070 215 66 55 M: 06 45 566 888 info@artofayurveda.nl

ERVARINGEN VAN CLIËNTEN MET AYURVEDA, YOGA EN DORN-THERAPIE

Deel uw ervaring. Help anderen met het maken van een goede keuze door uw ayurvedische behandelingen te delen.
Mail uw recensie naar info@artofayurveda.nl

Ik kom al enkele jaren bij Pramila. Ik heb diverse behandelingen gehad waaronder de Pancha karma kuur. De kuur is intensief met dagelijkse behandelingen en inname van kruiden maar het is mij zeer goed bevallen. Pramila is zeker deskundig, ik heb goed advies steun en begeleiding hierin gehad. Ze heeft een luisterend oor en toont ook begrip, het voelt voor mij zeer vertrouwd. Sinds de reinigingskuur voel ik me gezonder en actiever. Ik ben mede daardoor meer bewuster gaan worden wat mijn voeding en leefpatroon betreft. Pramila, bedankt voor alles wat je voor mij hebt betekend.

Sila, 13 januari 2015

___________________________________________

Super lekkere rug-nek-hoofdmassage, heeft mij echt goed gedaan. 

Pramila is heel erg goed en deskundig. 

Sangeeta, 4 september 2014

___________________________________________

Ik kom nu al 2 jaar bij Pramila en ik herken mezelf niet meer terug. Na de eerste kennismaking wist ik dat het goed aanvoelde. Bij mij is in 2008 SLE ( auto-immuunziekte) geconstateerd en slik ik meerdere medicijnen om de ontstekingen te onderdrukken. Van Prednison daar werd ik niet vrolijk van en maakte mij erg depressief. Nu ik meerdere kruiden van Pramila heb gekregen, zoals verschillende capsules en een drankje gaat het heel goed met mij. Ook heb ik een massage voor mijn gewrichten gehad wat ik zeer prettig heb ervaren. Ik slik al bijna 2 jaar geen prednison meer en voel ik me super goed. Ook heeft zij een voedings-analyse gemaakt en ben ik daar elke dag mee bezig. Ik ben Pramila erg dankbaar, omdat ik vandaag kan zeggen dat ik mezelf weer teruggevonden heb. SLE zal nooit weggaan, maar nu kan ik eindelijk van mijn leven genieten.

Ik heb ook een dochter van bijna 7 jaar. Ze is in 2007 geboren en tijdens mijn zwangerschap was de SLE actief geraakt. Op dat moment was er nog geen sprake van SLE, omdat het in 2008 was geconstateerd. Helaas had het wel invloed op mijn dochter tijdens en na de bevalling en was haar immuunsysteem erg laag. Mijn dochter heeft in 5 jaar meer dan 30 antibiotica’s gehad. Ze liep bij de kinderarts en ze was om de haverklap ziek. Ze miste veel van haar school, maar nu ze ook bij Pramila komt, gaat het beter met haar. Door een voedings-analyse en pilletjes voor de luchtwegen is ze niet meer ziek geweest. Als moeder zie ik eindelijk mijn dochter spelen, zwemmen en genieten van haar schooltijd.

Lieve Pramila, dankjewel voor je steun, advies en begrip.
Chantal, 8 augustus 2014
________________________________________

Mijn eerste ervaringen met Ayurveda:
Was best spannend voor de eerste keer naar Pramila, maar zodra ik bij haar binnen stapte werd ik zo hartelijk ontvangen in een heerlijke, warme ruimte waar je je meteen in thuis voelde. Heb nu al een paar Ayurvedische lichaamsbehandelingen met warme olie gehad, vooral de hoofdmassage die ze geeft, zodat ik me dan toch op een gegeven moment alles kan loslaten. 

Vind het zelf ook heel leuk om me verder in de Ayurveda te verdiepen en Pramila geeft me dan ook advies qua voeding en leefstijl, ze neemt daar alle tijd voor.

Ik hoop verder nog veel van Pramila te leren.

Ingeborg, 4 augustus 2014
________________________________________

Ik ben via Groupon bij Pramila terecht gekomen. Ik heb de abhyanga behandeling bij haar gedaan en het was geweldig. Ze neemt de tijd voor je. Bij Pramila voel je je thuis. De ruimte is hygiënisch en rustgevend. Ik kom nu met regelmaat bij Pramila, en het is fijn dat de praktijk goed te bereiken is. Bedankt voor de goede zorg en aandacht.
Sita, 5 februari 2014

________________________________________

Ik ben erg blij dat ik Pramila heb gevonden. Haar  ayurvedische massages met warme olie, helende handen, haar aandacht en deskundigheid zijn een weldaad voor lichaam en geest ….ik merk dat ik echt meer ontspannen in het leven sta sinds ik mij regelmatig laat behandelen door Pramila.

De praktijkruimte is warm en gezellig, ik voel me altijd welkom en veilig. Pramila is een goede therapeute en daarnaast ook een integer en warm persoon met bijzondere kwaliteiten. De shirodhara ( warme olie op ‘t voorhoofd) is een absolute aanrader om echt helemaal “uit het hoofd” te komen en te ontspannen. Ik kan art of Ayurveda echt van harte aanbevelen.

Tineke, 10 september 2013

________________________________________

Ik heb drie ayurvedische massages ontvangen van Pramila. Ik heb hiervan genoten, ik ben onder de indruk van de professionele, klantgerichte en warme manier van werken. Ik raad je aan om het zelf te gaan ervaren!
Joyce,  5 maart 2013

________________________________________
Fantastisch! Heerlijke warme olie, fijne massage en goede adviezen.

Myriam v.d. Grient, 2 maart 2013
___________________________________________
De liefdevolle aandacht waarmee Pramila masseert  is een weldaad. De massage wordt  op de persoon aangepast , zo zet ze bv. nog even je heupen recht of geeft in tijden van stress extra aandacht aan je hoofd. Het is echt een aanrader, dank je!
Hennie van Diest, 21 februari 2013
___________________________________________

I have been very satisfied with the massages I have received from Pramila at Art of Ayurveda.  Not only are the massages wonderfully relaxing and healthy, Pramila is very professional, easy to communicate with (in person, on the phone, via email), and her studio is very calm and comfortable.  I highly recommend the whole experience!
Monica, 20 februari 2013
 ___________________________________________

Ik heb 3 Ayurvedische massages gehad van Pramila. Alle tot volle tevredenheid: Pramila is zeer integer, prettig in de omgang en ze maakt dat je je echt welkom voelt. Haar massages zijn super: zij neemt ook het buikgebied mee en daarmee heeft ze mijn darmen weer ‘aan de praat’ gekregen. Ik kan Pramila van harte aanbevelen.
Veerle, 15 februari 2013

___________________________________________
Een jaar of 8 geleden had ik een flinke spit en als gevolg hiervan heb ik een zwakke onderrug gehouden. Regelmatig rugklachten en gespannen schouderbladen en nekspieren. Pramila heeft bij mij recentelijk een wervelcorrectie van 3 keer gedaan. Dit heeft bij mij de nodige verlichting gebracht. Pramila is heel professioneel en kijkt naar het geheel. Daar waar iets extra gemasseerd moet worden, krijg je als service bij. Het gaat hij haar om verlossen van de pijn. Ik heb de behandeling een maand geleden gehad en voel mij nog steeds goed: geen pijn meer in mijn onderrug en de spanningen in de schouderbladen en nek zijn ook zo goed als weg. Top!
Radha, 11 november 2012
_____________________________________________

Na vele verhalen gelezen en gehoord te hebben, heb ik drie behandelingen gekocht bij Art of Ayurveda. Ik kon een keuze maken uit 2 soorten behandelingen; de abhyanga en/of de shirodhara. Ik heb afwisselend beide behandelingen genomen. Echt een aanrader om elke maand je lichaam te verwennen. De shirodhara behandeling waarbij de olie op je voorhoofd valt (6de chakra) was een zeer intensieve ontspanning voor innerlijke rust, ook bij hoofdpijn en stress. Door eigen ervaring  weet ik nu dat de verhalen kloppen. Sinds deze behandelingen merk ik aan mezelf dat ik veel meer kan ontspannen dan voorheen. Ik vind het heerlijk en rustgevend om bij Pramila in behandeling te zijn. Zij heeft een positieve uitstraling en zij heeft mij het gevoel gegeven dat ik kan ontspannen tijdens de behandelingen waardoor ze zeker waardevol zijn.

Kiran, 23 oktober 2012
_____________________________________________
Vanwege mijn aziatische achtergrond heb ik talloze massages gehad in mijn leven en dit was één van de beste! Pramila heeft mij zeer positief verrast. Zij is een zeer bekwame masseuse. Mijn complimenten aan Pramila. Verder is Pramila een ontzettend leuke en lieve vrouw, zij neemt echt de tijd om je te behandelen en naar je te luisteren. Daarnaast geeft zij ook waardevolle tips. Wat heb ik toch genoten van alle behandelingen. Echt een aanrader voor iedereen!

Sandy, 22 oktober 2012
_____________________________________________

Ik had bijna 2 jaar last van mijn rug. Ik heb veel geprobeerd, de huisarts, orthopeed, neuroloog, fysiotherapie, cesar/mensendieck, chiropractie en een magnetiseur. Sommige therapieen hielpen niet, sommige een beetje. Toen ben ik bij Art of Ayurveda terecht gekomen. Na een intake heb ik advies gekregen over voeding en oefeningen. Ook heb ik 3 manuele wervelcorrecties gehad. Hierna was mijn rugpijn bijna helemaal weg. Maar waar ik nog veel blijer van wordt: Ik voel nu zelf veel beter aan welke voeding goed of juist slecht voor me is en hoe mijn lichaam reageert op stress.
Daar kan ik de rest van mijn leven wat mee! Bedankt Pramila!

Rian, 5 oktober 2012
____________________________________________

De zachtaardige Pramila ontving me vriendelijk. Eerst kreeg ik een heerlijke hoofdmassage, vervolgens de Shirodhara behandeling, waar ik al langere tijd nieuwsgierig naar was.

De hoofdmassage was erg prettig, fijn ook hoe ze met haar technieken mijn gevoelige, regelmatig vastzittende nek onder handen nam. Bij de shirodhara behandeling voelde de warme olie op mijn voorhoofd erg fijn en voelde me regelmatig ontspannen wegzakken. Genoten!
Annelies, 16 september 2012
____________________________________________

De ayurvedische massages van Pramila zijn een belevenis. Ze gebruikt zalige olie en het is zo ontspannen. De ruimte ziet er mooi en schoon uit. Het is er rustig en Pramila verrast me steeds weer met haar kennis. Ik heb laatst ook een ayurvedisch consult gehad. Dat was erg interessant. Voeding doet toch veel met je. Ze is een hartverwarmende vrouw met veel mooie en positieve energie, die ze graag doorgeeft. Aanrader!!

Kim van der Beek , 31 augustus 2012

____________________________________________
Pramila levert een heerlijke, zorgvuldige en uitgebreide ontspanningsmassage. Ze werkt met volle aandacht en neemt alle tijd voor je. Het is een aanrader voor ieder die deze kwakkelzomer door wil komen. Je knapt er van op!
Louis B, 9 augustus 2012
____________________________________________

Via het kopen van een Groupon voucher heb ik de afgelopen twee maanden kennis gemaakt met Art of Ayurveda en daarbij met Pramila. Twee keer was daarbij sprake van een ayurvedische massage en de laatste keer diezelfde massage, maar dan beperkt tot rug, hoofd en schouder en afgesloten met een shirodhara behandeling van 30 minuten.

Over mijn ervaring met Pramila en de door haar gegeven massages kan ik kort zijn. Ik ging bij mijn eerste ontmoeting er, geheel ten onrechte vanuit, dat wellicht sprake zou zijn van zachte aanrakingen gelet op de mooie en verfijnde handen van Pramila. Maar dat pakte geheel anders uit. Er was wel degelijk sprake van een energieke en zeer professionele wijze van masseren van spieren en gewrichten met gebruikmaking van warme estherische olie. En dat alles in een rustige en mooie praktijkruimte. Vooral de massage van nek, schouders, rug en hoofd zijn door mij als zeer ontspannend en heilzaam ervaren. Pramila straalt een plezierige rust uit en ik raad een ieder, zeker niet alleen vrouwen aan zich regelmatig door Pramila te laten behandelen.

Zoals gezegd heb ik tijdens de laatste van de drie ingeplande massages de shirodhara behandeling ondergaan en dat was een heel rustgevende en plezierige ervaring, waarbij alle stress langzaam van je afglijdt.

Ik zou het kort houden en doe dat dus ook. Pramila, van mij krijg je alle welverdiende complimenten voor je behandeling en een mooie gouden medaille!!

Die komt je toe!  

Wim Niemans, 7 augustus 2012

____________________________________________

Onlangs heb ik bij Pramila de shirodhara behandeling en Abhyanga massage ervaren. Bij Shirodhara behandeling werd een dun straaltje warme olie op mijn voorhoofd gegoten. Dit had een bijzonder rustgevend en ontspannen effect op mij. Mijn hoofd voelde verlicht, de spanningen verdwenen. Ik heb een diepe en intens gevoel van mentale ontspanning ervaren.

De Abhyanga massage is meer dan het masseren van spieren, pezen en gewrichten. Geheel mijn lichaam werd per lichaamsonderdeel ingesmeerd met warme etherische olie. De warme olie zorgde bij mij voor een kalme geest en weldadig gevoel. Mijn lichaam kwam in diepe staat van ontspanning, de pijnen in mijn lichaam verdwenen, ik voelde weer energie door mijn lichaam stromen. Erg bijzonder want ik voelde me als herboren!

De behandelingen bevallen me erg goed. Dit heeft niet alleen te maken met de passie waarop Pramila haar massages verzorgd maar ook haar persoonlijkheid. Pramila is zeer deskundig op haar vakgebied en geeft ongevraagd adviezen welke waardevol zijn. Haar persoonlijke benadering en gastvrijheid ervaar ik als meer dan plezierig. Pramila je bent in mijn ogen een fantastische persoon voor mij!

Sandra M. uit Den Haag, 11 juli 2012

____________________________________________

Afgelopen jaar heb ik mezelf laten behandelen door Pramila bij Art of Ayurveda. Ik had een verwijzing gekregen van mijn huisarts voor een hoofd- en gezichtsmassage, omdat ik een hele tijd last had van zenuwtrilling bij mijn oog. Na één keer behandeld te worden door Pramila heb ik hier dus helemaal geen last meer van. Het was voor mij een geweldige ervaring om zonder enige medicatie af te zijn van mijn klacht. Sindsdien heb ik meerdere behandelingen door Pramila laten doen, zoals nek, schouderbehandeling en hoofdmassage. Mijn pijnklachten zijn hierdoor over.

Behalve behandelingen volg ik ook yoga bij Pramila. Ik ervaar dit als zeer prettig, want ze neemt de tijd om alles uit te leggen, dus welke bewegingen goed zijn voor je lichaam en geest. Het is dus voor een ieder een aanrader om toch eens langs te gaan bij Art of Ayurveda, deze te ervaren om zonder enige medicatie af te zijn van je spanningen en pijnklachten.
Sila, 18 juni 2012

____________________________________________

Regelmatig laat ik mij behandelen door Pramila voor mijn nek- en schouderklachten. De Ayurvedische behandelingen bevallen me heel goed. Pramila neemt de tijd om haar behandelingen met liefde en zorg uit te voeren waardoor je je na afloop herboren voelt. Even een moment voor jezelf. Ze heeft een prachtige praktijk waar je je heel prettig voelt. Art of ayurveda is een grote aanrader.

Geeta, 17 juni 2012

____________________________________________
Al enige tijd ga ik maandelijks naar Art of Ayurveda voor een lichaamsmassage.
Elke keer als ik naar binnen loop heb ik door de invloeden en geuren het gevoel dat ik ver weg ben van de alledaagse drukte. De omgeving zorgt voor een prettige, warme rustgevende atmosfeer. Gedurende de massage neemt Pramila de tijd om vragen te beantwoorden, uitleg en of tips te geven. Na een massage voel ik me letterlijk herboren, een echte booster.
En niet te vergeten de afsluiting met een lekkere bakkie ayurvedische thee en koekje.
Art of Ayurveda is zéker een aanrader.
Angela, 16 juni 2012

____________________________________________
Het afgelopen jaar heb ik meerdere malen een ayurvedische massage en shirodhara van Pramila gehad. Het moment dat je de praktijk binnenstapt, verlies je al de helft van de alledaagse stress; er heerst een serene rust in haar praktijk die zij daarnaast ook zelf uitstraalt.
De Shirodhara is echt een aanbeveling, door de massage en de olie raakt niet alleen je lichaam ontspannen maar ook de 1001 gedachten die door je hoofd malen worden tot een halt geroepen. Een aanrader voor een ieder!
Anjenie, 14 juni 2012

____________________________________________

Al bij binnenkomst word je warm ontvangen door Pramila en dat zet de toon voor de verdere behandeling. Waarbij het niet uitmaakt wat voor behandeling. Ik heb inmiddels diverse ayurvedische behandelingen gehad welke ik allemaal even prettig vond. Er wordt echt de tijd voor genomen voor een gesprekje en een kundige behandeling. Hierna ben ik weer opgeladen en kan ik er weer tegen aan. Ook de yoga lessen zorgen voor nieuwe energie en tegelijkertijd ook rust. Ik draag Pramila dan ook een warm hart toe en mij ziet ze dan ook regelmatig terug.
Ragini, 14 juni 2012

____________________________________________
Al enige tijd volg ik de yogalessen bij Pramila. En in alle eerlijkheid, ik kijk elke week uit naar de yogales. Ik zie het als echte aandacht voor mezelf. Zodra je haar praktijk binnenstapt, voelt het als een warme deken. Op het moment dat de yogales start, valt de dimensie tijd weg. Er komt dan een ongelooflijke rust en die is voor iedereen voelbaar.

De combinatie van ontspanning en beweging is in mijn ogen zo ontzettend fijn.  Ik voel me tegelijkertijd  energieker en rustiger worden. Tijdens haar yogales doe ik ook  waardevolle kennis op over onder andere; meditatie, bewustwording en Ayurveda. Pramila neemt ook de tijd om antwoord te geven op mijn vragen over bijvoorbeeld de juiste voeding. 

Ik kan de yogalessen niet meer wegdenken, het is een grote Gift voor MEZELF!

Zo af en toe laat ik me ook masseren door Pramila. De ene keer neem ik een lichaamsmassage en de andere keer een hoofdmassage. Het is net waar ik  behoefte aan heb. Geen woord is gelogen over hetgeen wat ze belooft: weldaad voor lichaam en geest.

Ze stelt me op mijn gemak en niks is haar vreemd. Als ik op haar massagetafel lig, voel ik me heerlijk ontspannen. Na afloop van de massage voel ik me weer helemaal opgeladen!
Shaida Rehman, 13 juni 2012

____________________________________________
Ik heb onlangs een ayurvedische massage bij Pramila genomen en voelde me daarna herboren. Pramila neemt de tijd voor je en met de heerlijke warme kruidenolieën masseert ze al je klachten weg. Op geestelijk niveau werd ik rustig en stil van binnen. Dit gevoel heb ik nog lang nagevoeld. Na de behandeling heb ik in de stoomcabine gezeten. Wat een heerlijke weldaad voor lichaam en geest. Ze laat je niet zomaar gaan. Je kan lekker nagenieten van een kopje thee, fruit en koekjes. Haar praktijk is schoon en spiritueel. Het is net een tempel!
Pramila, bedankt. Ik kom gauw terug!

Nalini Kramer-Harnam, 21 mei 2012

____________________________________________
Pramila is een ontzettend lieve, warme vrouw, die echt de tijd voor je neemt. Heel laagdrempelig ook, je voelt je snel op je gemak bij haar. Ze is er erg goed in om met je tot de kern van ‘t probleem door te dringen en je te helpen hier op de goede manier mee om te gaan.
Pramila, dikke knuffel voor jou!

Soeraya, 24 april 2012

____________________________________________
Ik heb bij Pramila een ayurvedische massage gehad.
Ik ben blij dat zij mij de massage heeft gegeven.Ik voelde mij helemaal herboren na de massage. Ik ben een klant van haar en ik woon in Utrecht. Mijn dank is zeer groot voor jou Pramila.
Wens jou heel veel geluk en succes.
Veel liefs.
Mevr. Ramkhelawan, 21 maart 2012

____________________________________________
Ik heb bij Pramilla een Pancha Karma reinigingskuur gedaan. Wat een toewijding en liefde heb ik mogen ontvangen tijdens deze kuur die niet alleen het lichaam reinigt maar nog veel meer doet. Pramilla begeleid met zachtheid, warmte en inlevingsvermogen. Wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb. Ben nog steeds klant bij haar en ervaar nog steeds de liefde en koestering tijdens de weldadige ayurvedische massages.
Dank je wel. Veel liefs.
Yolanda, 17 maart 2012

Referenties

12 + 7 =

© 2017 Art of Ayurveda